ĖJIMAS PASAULINEI MAMŲ PSICHIKOS SVEIKATOS DIENAI PAMINĖTI

Šventės

Mamos kartais eina, kartais bėga paskui savo mažylius, dažnai pavargsta, retai pailsi, ir vėl kasdien keliasi kartoti tą patį.
Motinystė – ėjimas, bet dažniau bėgimas šalia, paskui, priekyje. Žinome, kad buvimas tėvais suteikia visą emocijų spektrą: liūdesys, nuovargis, neviltis, nerimas, depresyvumas, tai – taip pat dalis motinystės
Tad norime priminti ir paskatinti mamas rūpintis savimi bei savo psichikos sveikata, skiriant laiko įvairioms patinkančioms veikloms.
Šiemet, antrą kartą švęsdami Pasaulinės mamų psichikos sveikatos dieną Lietuvoje, Šeimos Erdvė „Saulė“ ir Mama mums rūpi rengia ėjimą kartu.
Ateikite, pabūkime, pasidalykime patirtimis ir palaikykime mamas.

DATA: 2024 05 01
LAIKAS: 11:00
VIETA: Susitinkame prie Radviliškio rajono savivaldybės fontano.

PROGRAMA:
11:00–11:05 „Mama mums rūpi“ savanorės sveikinimas;
11:05–11:20 Mankšta kartu su Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biuru;
11:20–12:00 Eime pasivaikščioti kartu su Radviliškio turizmo informacijos centro gide;
12:00–13:00 Piknikas Radviliškio miesto kultūros ir poilsio parke! Veiklos mamoms ir vaikams centriniame parke, bendra nuotrauka.
Atsineškite užkandžius, gėrimus, pledus.
Esant nepalankioms oro sąlygoms, programa gali keistis – apie tai informuos Šeimos Erdvė „Saulė“.

Užsiregistravę dalyviai po renginio gaus partnerių dovanas! Registracija neįpareigoja jūsų dalyvauti, bet labai lauksime!

REGISTRACIJOS FORMA:
https://forms.gle/tTvLbFgf58ghTwsm8

SVARBU! Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama. Dalyvaudami patvirtinate sutikimą dėl vaizdinės medžiagos naudojimo ateityje.
Renginį organizuoti padeda Radviliškio turizmo informacijos centras bei Radviliškio rajono visuomenės sveikatos biuras. Dėkojame jiems už palaikymą!!

TURITE KLAUSIMŲ DĖL RENGINIO?
Skambinkite: +37068213293
Rašykite: [email protected]